20 feb. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marischa Willems - WaarBenJij.nu 20 feb. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marischa Willems - WaarBenJij.nu

20 feb.

Door: Marischa

Blijf op de hoogte en volg Marischa

19 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Bon Dia!

´t werd wel weer is tijd voor een berichtje;).

ik ben hier nu 3,5 week, de tijd gaat best snel!
ik ben met wouter naar de kleine knip(strand) geweest, super mooi daar. We zijn met z'n allen vorig weekend naar Cas Abao geweest, hier was het ook erg mooi alleen best veel stenen, beetje jammer!
meestal gaan we na stage altijd nog even naar mambobeach, lekker dichtbij en even bijkomen van de 'zware' dag;)
vorige week vrijdag zou hier de tsunami komen, een vrouw had dat voorspeld. De mensen hier allemaal naar de kerk en bidden bidden bidden, iedereen praatte dr over. maar wat natuurlijk dikke vette onzin was. Vrijdag 18:00 zal die komen, nja niets gebeurt duss. De vrouw die het voorspelt had bleek zelf te zijn verdronken die dag.
afgelope weekend was het carnaval, zondag's zijn we met z'n allen naar Otrabanda gegaan. we waren er om 11:30, best vroeg! de stoet zou om 16:00 komen, het was super druk en warm. we hadden een plekje gevonden om te zitten maar waar we later weer weg moesten. We zijn toen bij collega's van Wouter & Sylvia gaan zitten. hier hebben we 'gewacht' op de stoet. Carnaval is hier een groot feest & super gezellig! toen de stoet eindelijk aankwam 17:10 ging ook iedereen los, iedereen zingen en dansen. & wij natuurlijk lekker mee doen ;).

ook hebben we hier lekker veel huisdieren, mega grote ratten & muizen. heeerlijk! kakkerlakken, hagedissen & heb ook al oog en oog gestaan met een leguaan die plots van 't dak afviel. gelukkig geen beesten in m'n huisje, voor de rest super veel muggen hier.

domme acties? ja die gebeuren hier ook!
Barbara & ik gingen naar de supermarkt, auto geparkeerd deur op slot gedaan, stuurslot erop en uitgestapt.. toen we eenmaal buiten de auto stonden hoorde ik de motor nog lopen. bleken de sleutels nog in 't contact te zitten!(nee ik reed niet) stonden we dan, wat moesten we doen? vriend van ons had 't die zelfde middag ook gehad, wij die gebeld. na heel wat geklungel en gebel kwam de wegenwacht en heeft de auto opgebroken. 57 gulden!(26euro) duur grapje.

hoe bruin ik al ben? mwaa valt nog tegen maar ben goed opweg!

gisteren(donderdag) zijn we met de clienten naar Cas Abao geweest,
dit was wel erg leuk!
maar wat een gedoe om die mensen de zee in te krijgen met al die stenen daar. toen eenmaal iedereen dr in lag was het wel een mooi gezicht.

stage is nu al wel leuker, kan nog steeds niet heel veel doen maar help gewoon met andere dingen. ze komen met de raarste dingen naar me toe;) zelfs het personeel. ik ben straks echt prof bloeddruk meten, dat is wat ik elke dag doe. helpen met activiteiten, beeje plannetjes maken, intake gesprekken, dat soort dingen.

sávonds hebben we met z'n allen filmpje gekeken hier in de tuin, en gaan zo naar suikertuintje(winkelcentrum) en dan lekker naar 't strand!

ik vermaak me hier nog prima, maar mis jullie wel hoor!

mijn nummer hier is:

Ayooo !

xxx

• 19 Februari 2010 - 22:16

Opa:

heb het hele verhaal gelezen als ik dat zo lees dan kom ik daar ook maar naar toe ik hou ook wel van wat warmte groeten uit het kikkerland holland opa en oma

• 21 Februari 2010 - 12:33

Otte/Gerda:

Prachtig verhaal Maris. Hieruit blijkt wel dat jij je aardig vermaakt daar met alles en iedereen. Je mist hier qua temperatuur niks hoor, maar dat wist je al.

Je moet natuurlijk niet te bruin worden want anders zien wij er in april echt als een paar bleekscheten uit.

Pas op voor je huisdieren en laat ze niet je huisje binnen huppelen. hahaha

Dikke kus van ons drieën.

• 22 Februari 2010 - 12:10

Saskia:

hey Nichie,wat mooi dat je het naar je zin hebt.Zal w.s je moeder donderdag wel weer spreken,die zit ook altijd vol verhalen.Hier ook alles goed hoor,nog altijd winters weer.Ook op stage gaat het dus beter.Leuk
    Groetjes Saskia

• 24 Februari 2010 - 13:52

Maaike:

Heej Marisch,

Wat leuk om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!
    Op de foto's ben je in mijn (winterse Nederlandse) ogen al wel heel erg bruin hoor. Dat is hier wel anders!
    Ik lees ook dat je allemaal van die vreemde beesten rondom het huis hebt lopen, niet echt iets voor mij, maar daar zal je wel aan wennen denk ik!

Nou maak er nog maar een mooie tijd van en ik blijf je verslagjes wel lezen!

Maaike